1Η εταιρεία Γ. Τσιπίλης  αναλαμβάνει  μεταφορές σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια ,άμεσα και  με τις καλύτερες τιμές της αγοράς .
Πραγματοποιούμε οικιακές μεταφορές ,μεταφορές γραφείων , επαγγελματικών χώρων και κάθε είδους άλλη μεταφορά.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε  χωρίς ζημιές να μεταφέρουμε τα αντικείμενα και και τις οικοσυσκευές σας, στον χρόνο και στο χώρο που εσεις θέλετε.

Η μεταφορική ΤΣΙΠΙΛΗΣ δραστηριοποιείτε επί σειρά ετών στον τομέα της μετακομίσεις και της διανομής εμπορευμάτων .Παρέχουμε μόνιμο ελληνικό προσωπικό με πείρα στην συσκευασία της οικοσκευής σας και της μεταφορές σας. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Αθήνα ,σε όλη την Αττική ,και σε όλη την Ελλάδα ,αλλά και προς τα νησιά .Η μεταφορική ΤΣΙΠΙΛΗΣ αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις ένστολων π.χ. στρατιωτικών ,αστυνομικών προσφέροντας ειδικές τιμές και
πρόσφορες .Αναλαμβάνουμε οικιακές μεταφορές και μετακομίσεις για πολύτεκνους, εκπαιδευτικούς ,φοιτητές, άνεργους, δάσκαλους , καθηγητές. Επίσης αναλαμβάνουμε
μετακομίσεις σπιτιών ,γραφείων , καταστημάτων ,επαγγελματικών χώρων , αλλά και διανομές εμπορευμάτων εταιρειών προσφέροντας φθηνές και οικονομικές τιμές.

 

Η μεταφορική εταιρεία Τσιπίλης Γεώργιος αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις για πολύτεκνους , φοιτητές , καθηγητές , δάσκαλους , εκπαιδευτικούς ,ένστολους στρατιωτικούς και αστυνομικούς.

Επίσης αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις σπιτιών , γραφείων , καταστημάτων επαγγελματικών χώρων αλλά και διανομές εμπορευμάτων.

Η μεταφορική Τσιπίλης , είναι η πιο φθηνή μεταφορική εταιρεία στο χώρο των μεταφορικών εταιρειών της Αθήνας .

 Κιν:6944 781 386Κιν:6944 781 386